Post


VoIP λύσεις για ξενοδοχεία και γραφεία

Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική εποχή, όπου περνάμε από τα κλασικά, αναλογικά τηλέφωνα, σε ΙΡ τηλεφωνία. Πολλά ξενοδοχεία έχουν εγκατεστημένα τηλεφωνικά κέντρα υψηλού κόστους και ψάχνουν οικονομικές λύσεις, όπου με χαμηλό κόστος μπορούν να κρατήσουν ένα μέρος της επένδυσής τους και να αξιοποιήσουν τη σύνδεση σε voip τηλεφωνία.

Ειδικά για ξενοδοχεία και για γραφεία με εγκατεστημένο εξοπλισμό και σε αναζήτηση τρόπων χρήσης voip τηλεφωνίας, έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει καινούριες δυνατότητες. Βρισκόμαστε σε στάδιο δοκιμών με ξενοδοχεία και σύντομα θα προσφερθούν και στους υπόλοιπους πελάτες.

Κάποιες από τις καινούριες λειτουργίες είναι:

Χρήση ενός VoIP λογαριασμού για σύνδεση μεγάλου FXS Gateway (4, 8, 16, 24, 32 ή και 48 FXS θύρες) με εικονικούς 3ψήφιους αριθμούς για κάθε συνδεδεμένη συσκευή

  • Εικονικούς 3ψήφιους αριθμούς που αντιστοιχούν σε 6ψήφιους ΙΡ λογαριασμούς (και λειτουργία τους όπως σε κλασικά τηλεφωνικά κέντρα)
  • Περιορισμός των «εσωτερικών» του εικονικού τηλεφωνικού κέντρου για συγκεκριμένες κλήσεις μόνο (π.χ. μόνο άλλα εσωτερικά)
  • Ορισμός πολλών «εικονικών τηλεφωνικών κέντρων», έτσι ώστε το κάθε ένα από αυτά να έχει το δικό του μπλοκ αριθμών (π.χ. το «101» να χτυπάει μόνο στο ξενοδοχείο Α και όχι στο ξενοδοχείο Β του ίδιου πελάτη)
  • Συνδιασμός λειτουργιών με χρήση μόνο των ΙΡ συσκευών ή και της υποδομής OmniVoice
  • Παρακολούθηση της ορθής λειτουργίας του εξοπλισμού και ρυθμίσεις από απόσταση (και αυτοματοποιημένες)
  • Τιμές εξοπλισμού και υπηρεσιών άκρως ανταγωνιστικές

Οι λειτουργίες έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με συγκεκριμένο εξοπλισμό, τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς.

Καλέστε μας τώρα για επιπλέον πληροφορίες και να βρούμε μαζί την εξειδικευμένη λύση για τις ανάγκες σας (+30 212 213 1000).

Δημοσιευμένο σε News - Announcements 18 Αυγ 2020